onsdag, april 14

Surprise!! - Søndagsbrunch og kanalrundfart.

Søndag formiddag mødtes vi med Datterens far og hans kæreste til brunch på deres hotel. Klokken var blevet 11 og vi havde planer om at tilbringe dagen som turister, så de kunne få set noget af byen, før de vendte hjem til Wien dagen efter. Hotellet, de boede på, havde nu også en fantastisk brunch-buffet som, hvis jeg ikke tager meget fejl, var hovedårsagen til, at de var blevet booket ind på dét hotel. Det viser sig nemlig, at Datterens kæreste ved en abnorm masse om sligt og han var også mere end velforsynet med baggrundsviden om stort set alle de steder, vi så på kanalrundfarten inklusive anekdoter ad libitum om historien, bygninger, baggrund mv.
Men tilbage til brunchen: Der var alt, tror jeg: cerealier, frugt, yoghurt, pålæg, oste, salater, smørvendte kartofler, pølser, bacon - det kom dog med noget forsinkelse - æg og en masse brød. Og så var der kaffe, te, juicer og vand. Det var lækkert og vi gjorde, hvad vi kunne for at gøre et synligt indhug i forsyningerne, men det var helt umuligt. Da vi gik, kunne det overhovedet ikke ses på andet end den blide kurve, vores maver nu havde, at vi havde gjort andet end at kigge.
Datterens far og hans kæreste benyttede også lige lejligheden til at give hende lidt gaver, hun kunne pakke op, så hun sad kort efter begravet i tøseting og en check og strålede om en lille sol. Det hele blev nu samlet og returneret til hotelværelset, før vi tog på tur.
Her er nogle af billederne, jeg tog på turen:







Der var en guide på båden, der fortalte flot og næsten flydende på både dansk, engelsk og tysk undervejs og det gjorde hun rigtig godt. Man kunne nu godt høre, at det var begrænsede små "lektier", der var blevet indlært, men vi havde jo Datterens kæreste, der nemt kunne supplere med mange flere historier og små facts omend det skal siges, at han kun gjorde det på engelsk og med almindelig stemmeføring, så det var kun os, der kunne høre ham.

Efter turen måtte vi desværre undvære Datterens far og hans kæreste, der var nødt til at besøge en bekendt, de havde i København. De blev hentet og vi andre gik på caféen i Ny Carlsberg Glyptotek og nød en chokolademousse og en cola. Det var ved at være tiltrængt med noget sukker. Mens vi var der, ringede Datterens kæreste til sin mor, der blev 58 samme dag og spurgte, om hun ikke ville slutte sig til os, så der gik ikke mange minutter, så stod hun der.

Det var en rigtig hyggelig måde at slutte dagen på og vi nåede også at se lidt af udstillingerne, selv om det ikke var meget. Så var det på tide at få fat i min baggage og finde mit tog, så jeg kunne komme hjem, men jeg havde også følelsen af at have holdt en uges ferie på knapt et døgn, så jeg sov hele vejen hjem.

Ingen kommentarer: